Sajtos stangli - Sós sütemények sütemény receptek képekkel - Fincsi.hu

Sajtos stangli

Elkészítés

1. A mélyhűtött leveles tésztát felengedem. A tésztalapokat 5-5 csíkra vágom, és a csíkokat a két végénél fogva megcsavarom.

2. A tojást villával lazán felverem, és megkenem vele a stanglikat, a reszelt sajtban pedig meghempergetem.

3. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 220 fokos sütőben 10 perc alatt megsütöm.
 



A Te szavazatod:
Mindenki:
142 db szavazat, atlagban: 3.88

Hozzávalók

- 3 lap leveles vajas tészta
- 5 dkg reszelt trappista sajt (de bármilyen )
- 1 tojás
 







Szerző:

A Fincsi.hu oldalon található recepek, fotók, cikkek, grafikai elelemek a Fincsi.hu tulajdonát képezik.
Felhívjuk figyelmét, hogy a forrás megjelölése mellett is jogsértő a Fincsi.hu tartalmainak újrafelhasználása.
Ezen tartalmak kizárólag a Fincsi.hu szerkesztőjének írásos beleegyezésével közölhetőek újra bármely oldalon, fórumon, médiumban.
Engedély kérhető az info@fincsi.hu címen.




Találjon meg minket a Google+ oldalon!



Ne maradj le egyetlen receptről sem!


Like-old az oldalunkat és minden kipróbált receptünket azonnal megismerheted.