Zöldséggel töltött rétes - Rétesek sütemény receptek képekkel - Fincsi.hu

Zöldséggel töltött rétes

Elkészítés

1. Kevés olajon megpirítom a vékony csíkokra vágott bacont, majd hozzáadom a feldarabolt hagymát. Kb.3-4 percig együtt párolom. A többi zöldséget vékony csíkokra vágom, és azt is az előzőekhez adom. Sózom, borsozom, kevéske csilivel ízesítem, majd lefedve puhára párolom.

2. 4 réteslapot úgy fektetek egymásra, hogy egyenként mindegyiket lekenek tejfölben elkevert olajjal, hogy nem száradjanak ki sütés közben. A teljesen kihűlt zöldséges tölteléket egy csíkban a réteslap felém eső oldalára kanalazom, majd egy nedves konyharuha segítségével óvatosan feltekerem. A másik rúd rétest is ugyan így készítem el. A tetejüket lekenem az olajos tejföl keverékkel.

3. 180 fokra (légkeverésen 160 fok) előmelegített sütőben pirulásig sütöm. Rövid pihentetés után lehet szeletelni.



A Te szavazatod:
Mindenki:
495 db szavazat, atlagban: 3.49

Hozzávalók

2 csomag 4 lapos réteslap
2 db sárgarépa
2 db szárzeller
1 db kaliforniai paprika
1 db vöröshagyma
20 dkg brokkoli
1 tk.
bors
csipetnyi csili
bacon (ízesíteni)
 







Szerző:

A Fincsi.hu oldalon található recepek, fotók, cikkek, grafikai elelemek a Fincsi.hu tulajdonát képezik.
Felhívjuk figyelmét, hogy a forrás megjelölése mellett is jogsértő a Fincsi.hu tartalmainak újrafelhasználása.
Ezen tartalmak kizárólag a Fincsi.hu szerkesztőjének írásos beleegyezésével közölhetőek újra bármely oldalon, fórumon, médiumban.
Engedély kérhető az info@fincsi.hu címen.




Találjon meg minket a Google+ oldalon!



Ne maradj le egyetlen receptről sem!


Like-old az oldalunkat és minden kipróbált receptünket azonnal megismerheted.